Fönsterputs i höstmörkret!

Höstdagjämningen är passerad och vi känner hur trycket på våra fönsterputstjänster ökar. Ett ganska säkert tecken på att vintern närmar sig. En fönsterputsfirmas år består av flera toppar och dalar, och nu är vi på väg upp mot en av årets större toppar, advent. Vi har under året passerat över 6000 aktiva kunder, som köper tjänster av oss mer en en gång om året. Det gör att de som varit med ett tag vet att vår telefonväxel glöder såhär års, och att gamla trogna kunder gärna bokar långt fram i tiden. Vi kommer göra allt vi kan för att alla som ringer ska få boka en tid som passar. Men eftersom vi vet hur det brukar bli framåt mitten på november kommer nu här ett tips till dig som funderar på att boka fönsterputs med oss.

TIPS: Ring nu! Boka en 2 sidig fönsterputs så snart det finns ledig tid och lägg till en utsida i december, då har du fina fönster nu och får en uppfräschning innan julledigheten och adventsmys.

Ring oss för att boka fönsterputs i Göteborg, Kungsbacka, Lerum, Mölndal, Kungälv, Stenungsund, Partille, Mölnlycke, Torslanda.